ROLAND GARROS 2019 // Nadal si Djokovic, cea mai crancena rivalitate pe zgura de la Paris! Sau vine surpriza din NextGen?

Miercuri, 01 Mai 2019, ora 16:30
6 citiri
"Ce s-a intamplat la Monte Carlo s-a intamplat. Ce s-a intamplat la Barcelona s-a intamplat. Ce s-a intamplat la Madrid s-a intamplat. Si iata-ne acum. Suntem la Roma".

Scurta si amuzanta tirada a spaniolului, inaintea turneului Masters 1000 din capitala Italiei, a continut un avertisment subtil.

Cel continut in ultima propozitie. Pentru ca Roma, cu tot ceea ce s-a petrecut pe parcursul saptamanii, l-a dus pe spaniol la un alt nivel, mult superior fata de cel aratat la precedentele concursuri. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.