Un fost capitan al lui Dinamo, siderat de jocul echipei lui Adi Mihalcea: "Am vrut sa inchid televizorul! Am emotii cu retrogradarea"

Duminica, 28 Iunie 2020, ora 13:31
26 citiri
"Nu am avut emotii legate de retrogradare pana sa vad meciul cu Steaua din Cupa. Dupa acel meci, va spun sincer ca am emotii. Va dau cuvantul de onoare ca la un moment dat am vrut sa inchid televizorul.

Nici Steaua nu a facut un meci extraordinar, dar s-a vazut diferenta de valoare si scorul putea sa fie mai mare. Va spun cu durere in suflet asta. Suporterii lui Dinamo au facut tot ce a depins de ei. Dar, pe viitor, noi, suporterii, nu cred ca vom avea puterea sa sustinem o echipa ca Dinamo. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.