Înapoi la listarea arhivei

05 August 2011 - Au fost amplasate cinci noi praguri de sol

In cadrul actiunii de construire a pragurilor de sol pentru prevenirea producerii de accidente de circulatie, Primaria municipiului Cluj-Napoca a montat cinci noi praguri de sol.

05 August 2011 - Si-a bagat nepotelul in spital, dupa ce a traversat prin loc nemarcat!

Un baietel de sapte ani a fost grav ranit joi, 4 august, de un autoturism in Piata Avram Iancu dupa ce bunica sa a luat decizia de a traversa prin loc nemarcat.

05 August 2011 - A incercat sa evite un caine si a intrat intr-un cap de pod!

O femeie de 48 de ani a ajuns intr-un cap de pod la iesirea din Gherla dupa ce a incercat sa evite un caine aflat pe drum, accidentul avand ca urmare ranirea grava a unei pasagere.

05 August 2011 - Actiune de combaterea capuselor si dezinsectie a domeniului public

Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 8 - 26 august 2011, actiuni de combatere a capuselor si dezinsectie a domeniului public.

05 August 2011 - Daniel Sarbu, soferul care a "zburat" cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania: "Camerele Politiei Rutiere sunt ilegale"

A devenit celebru dupa ce s-a laudat pe YouTube cu performanta de a circula pe cei 50 de kilometri ai Autostrazii Transilvania , la volanul unui Audi B4 RS4 , cu aproape 300 km/h, intrecandu-se cu un

05 August 2011 - Pilotul Wizz Air catre controloarea de trafic Dana "de la Cluj", in timpul aterizarii: "Mi-e dor de tine"

Libertatea a socat o tara intreaga relatand, la 19 iulie, ceea ce putea fi cea mai mare catastrofa aviatica din Romania. La 11 iulie, la Otopeni, un controlor de trafic dadea permisiunea de aterizare

05 August 2011 - "U" Cluj ia jucatori de la Standard Liege! Gheorghe Grozav revine in tara!

Atacantul echipei belgiene Standard Liege, Gheorghe Grozav, va evolua pentru un sezon sub forma de imprumut la formatia Universitatea Cluj, ardelenii avind optiune de cumparare.

05 August 2011 - Un clujean, in carti la sefia Ministerului Sanatatii

Demisia lui Cseke Attila din fruntea Ministerului Sanatatii il readuce in carti pe actualul viceprimar, Laszlo Attila.

05 August 2011 - Contractul pentru reabilitarea drumurilor judetene risca sa fie blocat

Termenul limita pentru contestarea rezultatelor licitatiei pentru reabilitarea celor 420 de kilometri de drumuri judetene este 8 august.

05 August 2011 - Parkingul de la aeroport, aprobat de Primarie. In doua etape

Parcarea supraterana de la aeroport va avea in prima faza 492 de locuri de parcare, urmand sa fie extinsa in maximum trei ani pana la 1.400 de locuri.

05 August 2011 - Proiectul Mitropoliei, avizat "cu noduri" de urbanistii Primariei

Comisia de Urbanism a Primariei a avizat la sedinta de joi proiectul complexului teologic ortodox de pe strada Coastei, la doar 4 zile dupa ce acesta a fost blocat in aceeasi comisie.

05 August 2011 - Un clujean la "nationala" de beach volley

Voleibalistul Universitatii Cluj, Bogdan Bratosin, a fost convocat la lotul national de volei pe plaja dedicat jucatorilor sub 23 de ani, in vederea participarii la Campionatul Balcanic, care

05 August 2011 - "Clau-gol": "Cu Lazio e un meci pentru istoria clubului"

Atacantul echipei Universitatea Cluj e convins ca partida cu Lazio va aduce doar beneficii pozitive "studentilor", spunand ca el si colegii sai sunt obligati sa aiba o prestatie pe masura

05 August 2011 - "U" Jolidon tinteste finala Cupei Clujului

Vicecampioana "U" Jolidon isi propune accederea in finala mare a Cupei Clujului, turneu care debuteaza azi, la Sala Sporturilor Horia Demian, cu participarea formatiilor Oltchim Ramnicu Valcea, CSM

05 August 2011 - "Cluj Arena" este gata in proportie de 97%

Cel mai modern stadion al judetului Cluj va fi finalizat pana la 30 septembrie.

05 August 2011 - Sectia ATI a Spitalului de Infectioase, blocata din lipsa de medici

Sectia de Terapie Intensiva, modernizata si inaugurata in vara anului trecut, nu functioneaza nici acum la capacitate normala din cauza lipsei medicilor.

05 August 2011 - 542 de milioane de lei pentru drumurile din Cluj si Alba

Ministerul Elenei Udrea pregateste licitatiile pentru modernizarea drumurilor judetene si locale.

05 August 2011 - Managerii Nokia ii invata pe studentii clujeni cum sa conduca o afacere

25 de studenti clujeni vor lua lectii de administrarea afacerilor, luna aceasta, de la reprezentantii firmei producatoare de telefoane mobile Nokia, din judet.

05 August 2011 - Politisti agresati in Gilau de un sofer

Doi politisti din Gilau au oprit in trafic un sofer care conducea imprudent si a devenit recalcitrant in momentul in care i-au fost cerute actele, a refuzat sa le prezinte si si-a chemat rudele in

05 August 2011 - Restructurari la Arhivele Nationale Cluj

ShareLuna august aduce surprize neplacute si pentru personalul de la Serviciul Arhivelor Nationale Cluj, care a intrat in restructurari.

05 August 2011 - Samantha Fox va canta in august la Zilele Turzii

Vedeta muzicii anilor '80 Samantha Fox va sustine un concert la sfarsitul acestei luni, la editia a XI-a a Zilelor Turzii care va avea loc in 26-28 august.

05 August 2011 - Discriminare la sectiile de cardiologie

Mai multe asistente de la sectia Cardiologie-Recuperare de la Spitalul de Recuperare sunt nemultumite ca nu primesc sporuri la salariu ca urmare a unei omisiuni din legislatie.

05 August 2011 - Acces gratuit la internet in 37 de biblioteci publice din judet prin programul Biblionet

Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj anunta intrarea a inca 17 biblioteci publice din judetul Cluj in programul Biblionet - Lumea in biblioteca mea.

05 August 2011 - Clujul ramane fara medici

Liderul sindicatului Sanitas, Stefan Roman, sustine ca in judetul Cluj deficitul de personal medical a depasit cifra de 1.400, din care aproximativ 700 de asistente si 300 de medici.