Înapoi la listarea arhivei

02 Februarie 2013 - Amenzi de 84.000 de lei aplicate de politistii din Cluj intr-o singura zi

Politistii clujeni au aplicat vineri, 1 februarie, amenzi in valoare de 84.000 de lei, in cadrul unei razii pe mai multe domenii de activitate la care au participat 382 de politisti.

02 Februarie 2013 - Un sfert de tona de cupru, confiscat de politisti in Chinteni

Politistii clujeni au confiscat 267 de kilograme de cupru din Chinteni, in urma unei razii.

02 Februarie 2013 - Ministrul Apararii a fost prezent ieri la baza militara de la Luna

Mircea Dusa, Ministrul apararii nationale, s-a aflat vineri, 1 februarie, in vizita de lucru in garnizoane din Nord-Vestul tarii.

02 Februarie 2013 - PROGNOZA METEO CLUJ: Cum va fi vremea sambata si duminica

Meteorologii anunta ca, in acest weekend, la Cluj vom avea temperaturi pozitive, dar va fi innorat si pe alocuri va ploua.

02 Februarie 2013 - Sub privirile "Mosului" Doroftei! Tarnavean Adrian si Rusu Ionut, locul II la "Cupa Unirii Principatelor Romane"

Vineri, 1 februarie, s-a desfasurat in Sala de Sport a Grupului Scolar Samus din Cluj prima editie a Galei de Box "Cupa Unirii Principatelor Romane". La evenimentul organizat de Consiliul Judetean

02 Februarie 2013 - Primaria a amendat ilegal soferii

O societate de avocatura a demonstrat ca politia locala amendeaza nelegal conducatorii auto. Primaria isi modifica regulamentul de parcare. Soferii sanctionati isi pot cere banii inapoi in instanta.

02 Februarie 2013 - Incendiu pe Traian Vuia. ISU Cluj intervine cu 3 autospeciale

Un incendiu a izbucnit recent pe strada Traian Vuia, nr. 192. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Avram Iancu al judetului Cluj intervine la fata locului cu trei autospeciale.

02 Februarie 2013 - VEZI SOLUTIA pentru pista care incaleca centura Apahida in proiect

Noua pista de la Aeroportul Cluj ar trebui pelungita spre oras cu 200 de metri, pentru ca la capatul spre Apahida sa nu se suprapuna sistemul de balizaj peste centura Apahida. Cam aceasta ar fi

02 Februarie 2013 - Dancu si si ministrul Costoiu dau explicatii despre filmul in care se vorbeste de FURAT la cabana lui Ioan Rus

Ministrul Mihnea Costoiu a explicat ca la cabana lui Ioan Rus nu dadea lectii de furat, ci se arata nemutumit ca se fura in unele proiecte de cercetare.

02 Februarie 2013 - "Penance", "Paradise" si "Outrage", printre proiectiile-maraton anuntate la TIFF 2013

Filmele "Penance", in regia lui Kiyoshi Kurosawa, "Paradise" de Ulrich Seidl si "Outrage" al lui Takeshi Kitano sunt primele proiectii-maraton anuntate pentru editia din acest an a Festivalului

02 Februarie 2013 - Caz rar: O fetita de 10 ani a ajuns la 112 kilograme!

Nicoleta a venit la un spital din Cluj-Napoca, pentru a cere ajutorul medicilor. Cand a fost cantarita de medic, cantarul a indicat 112 kilograme. Un caz rar pentru un copil de numai 10 ani.

02 Februarie 2013 - Dezbatere in universitatile clujene despre regionalizarea Romaniei

Ministrul delegat pentru Cercetare a spus ca la Cluj "unde exista atat de multa forta universitara si intelectuala, trebuie sa fie o dezbatere care sa fie dezvoltata in perioada urmatoare".

02 Februarie 2013 - AFLA Ce ilegalitati a descoperit Curtea de Conturi la institutiile clujene

Raportul public pe anul 2011 prezinta constatarile, concluziile si recomandarile formulate de auditorii Curtii de Conturi.

02 Februarie 2013 - Dispeceratul ISU-Ambulanta Cluj a avut 250 de cazuri in 25 de ore

De peste 25 de ore, de cand s-a instalat noul dispecerat la nivelul judetului Cluj, s-a redus timpul de reactie cu mai bine de doua minute. Noul sediu unde se vor primi apelurile de urgenta este

02 Februarie 2013 - Muresan: "Nu a mers jocul la mijloc, am fost lipsiti de creativitate, dar cu Inter vom arata altfel"

"Am intalnit un adversar greu, s-a vazut o diferenta in favoarea lor. Nu am jucat cu primul 11 bun, echipa a fost amestecata. Nu s-a urmarit sa obtinem un rezultat favorabil, a fost un meci de

02 Februarie 2013 - CUPA DAVIS: Romania-Danemarca 2 - 0. Copil si Ungur au adus primele puncte

Copil (151 ATP) a avut o evolutie fantastica in fata celui mai bun clasat danez. Aradeanul a intrat bine in joc si a reusit sa-si adjudece fara mari emotii primul set, scor 6-3. Sportivul de 22 de