Petre Daea, recent reinstaurat ca Ministru al Agriculturii, a venit in vizita de lucru si la poze in Cluj si judetele vecine. Cu ce pachet de masuri se lauda guvernul

Duminica, 17 Iulie 2022, ora 22:07
58 citiri
Petre Daea, recent reinstaurat in functia de ministru al Agriculturii, dupa ce predecesorul sau a intrat in vizorul DNA, a venit in acest weekend intr-o vizita de lucru in Cluj. Ministrul Agriculturii a facut un tur mai amplu si a trecut prin judetele Sibiu, Alba, Cluj, Salaj, Satu Mare, Bihor, Arad, dupa cum a anuntat Daea pe pagina sa de Facebook. Aceasta in contextul in care agricultorii romani se confrunta cu grave probleme din cauza secetei si a costurilor ridicate.

Petre Daea sustine ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.