Înapoi la listarea arhivei

31 Decembrie 2011 - Petarde confiscate

In cadrul actiunii "Foc de artificii" 2011, pana in prezent, oamenii legii au efectuat peste 100 de controale si au confiscat peste 200.000 de obiecte pirotehnice interzise.

31 Decembrie 2011 - Braconajul, in vizorul politistilor de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au efectuat, in ultimele 48 de ore, mai multe actiuni care au vizat supravegherea si controlul frontierei de stat si prevenirea si combaterea

31 Decembrie 2011 - Cozma o va da in judecata pe Udrea

PLANGERE PENALA. Presedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, sustine ca ii va da in judecata pe cei care au dispus demolarea Hotelului Histria din statiunea Mamaia.

31 Decembrie 2011 - Marfa contrafacuta

Impreuna cu vamesii contanteni, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit, in doua containere sosite din China, mai multe bunuri susceptibile a fi contrafacute.

31 Decembrie 2011 - Post de politie, dispensar si farmacie, din ianuarie

APROAPE GATA Locuitorii din comuna constanteana Baraganu vor avea parte, in sfarsit, de conditii decente atunci cand vor merge la postul de Politie din localitate si la dispensar.

31 Decembrie 2011 - "Visul Imparatului Traian", la faza de implementare

PROMOVARE TURISTICA Primarul comunei Ostrov, Niculae Dragomir, a declarat ca proiectul provind "Promovarea turistica a zonei Ostrov - Adamclisi", derulat prin fonduri europene, a inceput cu

31 Decembrie 2011 - Puieti de pomi fructiferi plantati la Cobadin, furati de hoti

PROGRAM PENTRU REFACEREA LIVEZILOR In ultimii ani, autoritatile judetene au derulat ample programe pentru impadurirea terenurilor degradate din judet si pentru refacerea livezilor din mediul rural.

31 Decembrie 2011 - Radu Began, cel mai valoros voleibalist senior in 2011

Ca in fiecare an, Consiliul Judetean Constanta si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta au stabilit si au premiat cei mai buni sportivi ai judetului in 2011.

31 Decembrie 2011 - Revelionul la Constanta!

Anul Nou este marcat, la Constanta, ca in mai toate marile orase, cu petreceri dintre cele mai speciale, care ii aduna pe oameni sa puna capat unui an cu bune si cu rele si sa intre cu buna

31 Decembrie 2011 - Traistariu sustine cinci concerte de Revelion

Printre cei mai activi solisti care sustin concert la noi in seara dintre ani se afla si Mihai Traistariu. Artistul va sustine cinci concerte si pentru fiecare dintre ele va fi remunerat cu cate 3

31 Decembrie 2011 - Viitorul si-a stabilit primele partide de verificare

Liderul Seriei 1 a Ligii a II-a la fotbal, Viitorul Constanta, si-a stabilit primele partide de pregatire din 2012.