Simona Halep si Mihaela Buzarnescu, nominalizate WTA Voteaza cea mai buna jucatoare, cea mai frumoasa faza si revelatia lunii! (galerie foto)

Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 17:10
37 citiri
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si campioana la Roland Garros, a fost nominalizata in anchetele lunii mai organizate de WTA, pe site-ul sau oficial, pentru cea mai buna jucatoare si cea mai frumoasa faza, in timp ce Mihaela Buzarnescu a fost propusa la ancheta revelatia lunii, relateaza Agerpres.

In ancheta realizata pe site-ul WTA, pentru cea mai buna jucatoare a lunii trecute, Halep le are contracandidate pe cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.