Talnar: "Steaua a meritat victoria, dar si noi am avut ocazii care i-au inghetat! Mai bine in afara Europei, daca nu vin jucatori"

Sursa: ProSport
Sambata, 11 Mai 2013, ora 01:01
65 citiri
Antrenorul dinamovist Cornel Talnar a recunoscut superioritatea Stelei in derby, dar s-a plans apoi si de subtirimea lotului, principalul adversar cu care a avut de luptat de la revenirea pe banca alb-rosilor.

Tehnicianul nu a uitat sa-i felicite si pe suporterii "cainilor", care au facut un spectacol remarcabil in tribune, in ciuda scorului.
"Steaua ne-a fost superioara si a dominat jocul. In primele 30 de minute am avut initiativa, pana s-a intrerupt jocul. In partea a doua am echilibrat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.