Înapoi la listarea arhivei

19 Noiembrie 2011 - A murit de inima, pe patul de spital

Politistii au mers la Spitalul Judetean de Urgenta, ieri, pentru a face verificari cu privire la imprejurarile in care un pacient a decedat.

19 Noiembrie 2011 - FC Panciu, mai buna decat CSM 2007 Focsani

Derby-ul Vrancei la fotbal a avut ieri o invingatoare, FC Panciu, care s-a impus la li-mita, 1-0 (1-0) in confruntarea sustinuta pe teren propriu in partida cu CSM 2007 Focsani.

19 Noiembrie 2011 - O focsaneana a castigat trofeul "Florentin Delmar"

Lorena Muntenas, din Focsani, a castigat premiul cel mare, in valoare de 500 de euro, si trofeul celei de-a XXXVI-a editii a Festivalului "Florentin Delmar". Premiul I, in valoare de 300 de euro, a

19 Noiembrie 2011 - Doi fosti comisari au obtinut suspendarea disponibilizarilor

Fostii comisari ai Garzii Financiare Vrancea, Costel Stan si Iulian Eduard Miron au obtinut in instanta suspendarea deciziilor de disponibilizare.

19 Noiembrie 2011 - Militari vranceni, in misiune in Afganistan

Militarii de la Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" din Focsani participa la o noua misiune, in Afganistan.

19 Noiembrie 2011 - Mobila unicat, afacerea unor vranceni intorsi din Italia

Membrii unei familii de vranceni, care au lucrat timp de 15 ani in Italia, au reusit sa puna pe picioare o afacere unicat, care pare sa ii tina departe de efectele crizei economice.

19 Noiembrie 2011 - Liberalul Sapunaru vrea ca prefectul sa fie cercetat penal

Facturile la caldura vor fi de patru ori mai mari in iarna urmatoare din cauza actiunii in instanta depuse de Prefectura prin care a fost contestata procedura majorarii gigacaloriei furnizate de ENET

19 Noiembrie 2011 - Connect-R si Alessia canta la Promenada Mall

Spectacol de zile mari la Promenada Mall din Focsani. Duminica, de la ora 18.00, toata lumea este invitata la un concer extraordinar, sustinut de Connect-R si Alessia. Intrarea este libera.

19 Noiembrie 2011 - A accidentat o tanara, dar si-a vazut de drum

Un sofer inconstient a accidentat o tanara si a plecat de la locul faptei. El a fost prins la o zi dupa incident.

19 Noiembrie 2011 - Fosta scoala din Crucea de Sus, devastata de hoti

Fosta scoala generala din cartierul pancean Crucea de Sus a fost devastata de hoti.

19 Noiembrie 2011 - Sediu de firma in flacari

Acoperisul unei cladiri de birouri, din Botarlau, comuna Vulturu, s-a facut scrum in noaptea de joi spre vineri. Societatea comerciala, ce care ca obiect de activitate panificatia si moraritul, este