Înapoi la listarea arhivei

22 Decembrie 2011 - Olimpicii vranceni, premiati de Consiliul Judetean

Elevii care au obtinut locurile intai la olimpiadele nationale, in anul scolar 2010-2011, au fost premiati ieri, la initiativa presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. "Olimpicii

22 Decembrie 2011 - GALERIE FOTO: Din cauza vitezei, a ajuns cu autocamionul in sant

Un autocamion inmatriculat in Bucuresti, care circula pe DN 23, in apropiere de localitatea Rastoaca, a ajuns in sant, ieri.

22 Decembrie 2011 - Tot mai multe daruri lasate de focsaneni in sania lui Mos Craciun!

Mai e doar o zi pana cand sania lui Mos Craciun, plina cu daruri aduse de cititorii nostri, va porni catre Maria si Andrei Turloiu, fratiorii de 9 si 11 ani, din satul Dealu Sarii, comuna Jitia,

22 Decembrie 2011 - Daruri pentru tinerii de la CITO

Angajatii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea vor duce, joi, daruri tinerilor din Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala (CITO) din Odobesti, beneficiari ai

22 Decembrie 2011 - Daruri pentru tinerii de la Golesti

Elevii de la scoala cu clasele I-VIII Candesti, impreuna cu cativa colegi de la Dumbraveni, le-au dus cadouri tinerilor aflati in Centrul "Sfanta Maria" Golesti.

22 Decembrie 2011 - Colegiul de Transporturi Auto a primit colindatori

Copiii de la Centrul de Zi "Danut" din Brosteni i-au colindat, ieri, pe elevii si profesorii Colegiului Tehnic de Transporturi Auto "Traian Vuia".

22 Decembrie 2011 - Colinde pentru batrani

Batranii aflati in Centrul de Permanenta din Odobesti au fost vizitati, ieri, de un grup de elevi de la Scoala nr.1 din Jaristea. Acestia le-au facut urari de bine batranilor si le-au cantat colinde.

22 Decembrie 2011 - O suta de locuri de munca vacante

Lista locurilor de munca declarate vacante de agentii economici din Vrancea cuprinde, pentru aceasta perioada, 100 de oferte.

22 Decembrie 2011 - Alcool confiscat de inspectorii vamali

Inspectorii vamali au confiscat 500 litri de bauturi spirtoase in cadrul unei actiuni derulate, la inceputul acestei saptamani, in comuna Golesti.

22 Decembrie 2011 - Evaziune cu seminte de dovleac

Doi barbati din Homocea vor da explicatii judecatorilor pentru evaziune fiscala cu seminte de dovleac si floarea soarelui.

22 Decembrie 2011 - Dosar de trafic de droguri, rejudecat

Unul dintre primele dosare de trafic de droguri, cercetat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Cdriminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in Vrancea, s-a rejudecat, zilele