GALERIE FOTO: Atletism - Uniristii au obtinut 11 medalii la etapa de zona pentru copii 1 si 2 si Campionatul Regional pentru copii 3 si 4 si spiridusi!

Marti, 15 Iunie 2021, ora 00:00
49 citiri
La etapa de zona pentru copii 1 si 2 si Campionatul Regional pentru copii 3 si 4 si spiridusi, de la Iasi, din 11 si 12 iunie, Clubul Sportiv Unirea Focsani a avut in concurs sportivi pregatiti de antrenoarele Rodica Pendus si Violeta Zaharia.

Impreuna, uniristii au obtinut 11 medalii, dintre care patru de aur, patru de argint si trei de bronz. Au castigat titlurile de campion regional, la 50 de metri, Iulia Apetrei si David Apetrei, elevii antrenoarei Rodica Pendus iar Darius Mocanu, la 80 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea