Antrenorul Argesului, Dragos Radu, si-a facut strategia pentru meciul cu Gaz Metan Medias:"Vom profita de minusurile din aparare"

Vineri, 04 Aprilie 2008, ora 10:35
152 citiri
#In ciuda faptului ca sibienii au noua victorii consecutive, Radu crede ca nu sunt invincibili Cu mai mult de 48 de ore inainte de meciul direct dintre primele doua clasate in Seria a II-a, antrenorul echipei FC Arges, Dragos Radu, afiseaza o mina linistita. Tanarul tehnician al liderului nu pare coplesit de importanta jocului de duminica, si asta pentru ca, spune el, a gasit antidotul formatiei care de noua etape bate tot in campionat. "Au minusuri in aparare, linia lor de fund fiind schimbata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.