Înapoi la listarea arhivei

19 Noiembrie 2012 - Zonta International sarbatoreste 93 de ani de la infiintare la Ploiesti

Luni, la ora 17, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, va avea loc aniversarea Zonta International, prilejuita de 93 de ani de infiintare.

19 Noiembrie 2012 - Vandalism la platforme de colectare a deseurilor

Primaria municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice, verifica permanent starea platformelor gospodaresti aflate pe raza orasului.

19 Noiembrie 2012 - Vino la un altfel de 1 Decembrie la Aerodromul Sirna!

Anul acesta, Parada oficiala de 1 Decembrie nu va angaja aviatia. Din fericire pentru pasionatii de spectacol aerian, se va zbura de Ziua Nationala A Romaniei la... Parada alternativa. Aerodromul

19 Noiembrie 2012 - Schimbare de lider, la golaveraj

Ultima runda din Liga A Prahova a adus, dupa multe etape, schimbarea liderului, CSM Campina depasind cu un gol pe Unirea Urlati!

19 Noiembrie 2012 - Succes cu gandul la Nicosia

CSU Asesoft - Dinamo Bucuresti 86-47 (40-19)

19 Noiembrie 2012 - Patru la Tulcea, pentru Fortuna!

Gruparea prahoveana de liga a III-a, Fortuna Brazi a depasit clar una dintre pretendentele la promovarea in primul esalon - Delta Tulcea, intr-un amical jucat sambata pe terenul gruparii de la Dunare.

19 Noiembrie 2012 - Victorie incalcita

FC Petrolul Ploiesti- Universitatea Cluj 2-0 (1-0)

19 Noiembrie 2012 - Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu: "Efectele crizei economice s-au resimtit si in rata de participare la Topul firmelor prahovene 2012"

- Domnule presedinte, sunt trei ani de cand firmele romanesti si - implicit - cele prahovene se tot lupta cu criza. In opinia dv., sfarsitul acestui an va coincide sau nu si cu sfarsitul crizei?

19 Noiembrie 2012 - Medicii din Prahova au prescris peste 52.500 de retete electronice in primele trei luni de la implementarea sistemului

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au facut publica, recent, o situatie a implementarii sistemului de prescriere

19 Noiembrie 2012 - Tiparite la Galati, Buletinele de vot necesare in judet, pentru alegerile parlamentare, au fost aduse la Ploiesti

Pana cand vor fi distribuite catre sectiile de votare, documentele vor sta sub paza militarizata 24 din 24 de ore