Înapoi la listarea arhivei

30 Noiembrie 2013 - Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean Ploiesti se solidarizeaza cu chirurgul Dan Oprea

Potrivit unei informari transmise presei, alti 20 de medici de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au semnat scrisoarea deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu chirurgul Dan Oprea care a

30 Noiembrie 2013 - Cadavrul unei femei a fost descoperit la Sinaia. Anchetatorii cred ca a fost ucisa de animale

Descoperire macabra langa un local din Sinaia. Jandarmii montani au gasit cadavrul unei femei, pe jumatate acoperit cu zapada.

30 Noiembrie 2013 - Familia regala va face un drum simbolic cu trenul de la Sinaia la Bucuresti, de Ziua Nationala

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, duminica, principesa Margareta si principele Radu vor efectua un drum simbolic cu trenul pe ruta Sinaia-Ploiesti-Bucuresti, anunta Hotnews citand agentia

30 Noiembrie 2013 - Pe drumul cel bun

Teleorman Alexandria-CSM Ploiesti 25-31 (16-15)

30 Noiembrie 2013 - Titi Tudor se opereaza la inima

Doua dintre numele importante ale boxului prahovean au avut de suferit, luna aceasta, din punct de vedere medical.

30 Noiembrie 2013 - Derby la ceas de toamna tarzie

CSU Asesoft - U Mobitelco, astazi, ora 20:00, Digi Sport 3

30 Noiembrie 2013 - Lucrare cu probleme la noua intersectie amenajata la AFI Ploiesti. Vezi ce nereguli s-au descoperit Featured

Inspectoratul de Stat in Constructii, prin Directia Regionala Sud-Muntenia a prezentat bilantul activitatilor de control efectuate in perioada 1 ianuarie 2013-30 septembrie 2013, in judetul Prahova.

30 Noiembrie 2013 - Probleme cu transferul lui Mutu: "Daca se intimpla asta, ne zice la revedere" * Ce a stabilit atacantul cu antrenorul Petrolului

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a vorbit despre transferul lui Adrian Mutu la Ploiesti si a explicat ce a stabilit cu acesta.

30 Noiembrie 2013 - Mesajul primarului Badescu pentru ploiestenii care isi serbeaza onomastica de Sf. Andrei

Crestin-ortodocsii il celebreaza sambata pe Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor. Aproape 720.000 de romani isi sarbatoresc onomastica, sambata, de ziua Sfantului Apostol Andrei.

30 Noiembrie 2013 - S-a deschis Targul de Craciun!

Odata cu inaugurarea Targului de Craciun, Ploiestiul a intrat in atmosfera de sarbatoare, iar centrul civic a devenit locul perfect pentru a savura vin fiert, castane prajite sau mere coapte.

30 Noiembrie 2013 - Controalele continua: Raed Arafat, trimis sa coordoneze ancheta de la Spitalul Judetean

Ancheta desfasurata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti se prelungeste pana cel tarziu marti, potrivit unui anunt facut de ministrul Sanatatii, Eugen NICOLAESCU.

30 Noiembrie 2013 - Trasee montane din Busteni - inchise!

Pe platoul din Masivul Bucegi, grosimea stratului de zapada depaseste 20 de centimetri, dar in zonele in care a fost viscolita de vantul puternic, aceasta poate ajunge si la un metru.