Înapoi la listarea arhivei

15 Februarie 2012 - Tone de ajutoare se strang in continuare pentru romanii inzapeziti

Prefectul spune ca alimentele si celelalte produse donate sinistratilor se vor strange la Sibiu de unde vor fi transportate in zonele afectate, cel mai probabil tot cu un avion al Armatei. Initial,

15 Februarie 2012 - Concert Partizan in Oldies Pub

Dupa ce a cooptat doi sibieni in formatie si si-a mutat cartierul general in centrul Sibiului, trupa Partizan dedica sibienilor primul concert in noua formula.

15 Februarie 2012 - Peste 180 de posturi vacante in judetul Sibiu

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu anunata ca la nivelul judetului Sibiu sunt peste 180 de locuri de munca vacante.

15 Februarie 2012 - Au mai ramas doua zile pana la concertul Directia 5

"Valentine's Day" continua sa se sarbatoreasca la Sibiu pana vineri, cand formatia Directia 5, va sustine un concert dedicat indragostitilor.

15 Februarie 2012 - Alegeri pentru conducerea AFT: doi candidati, unul il recomanda pe celalalt

Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" isi alege maine dimineata noul rector si comandant, pentru urmatorii patru ani.

15 Februarie 2012 - Creste numarul infectiilor respiratorii la nivelul judetului Sibiu

Temperaturile scazute din ultimele zile au favorizat infectiile respiratorii, astfel ca la nivelul judetului Sibiu numarul de cazuri de IRA a crescut cu 18%, fata de saptamana precedenta.

15 Februarie 2012 - Au mai ramas cateva zile pana la a IX-a editie a Targului National de Nunti

Agentia "Ton Mariage" si Continental Forum Sibiu organizeaza cea de-a IX-a editie a Targului National de Nunti, sub deviza "Vino sa-ti cumperi rochia ta de vis!".

15 Februarie 2012 - Ziua Femeii se sarbatoresete prin muzica si dans la Sala Transilvania

8 Martie se apropie si concertele dedicate doamnelor si domnisoarelor nu se lasa asteptate.

15 Februarie 2012 - TNL Sibiu colecteaza donatii pentru sinistrati

Filiala TNL Sibiu anunta ca va colecta donatii pentru localitatea Vilcelele, din judetul Buzau, in cadrul unei campanii nationale organizata de Tineretul National Liberal Fiecare dintre cele 47

15 Februarie 2012 - Atentie la ceata pe DN 1 Sibiu - Brasov

Pe tronsonul de drum DN 1 Sibiu - Brasov vizibilitatea este redusa sub 50 m, din cauza cetii.

15 Februarie 2012 - Pescuitul la copca sau pescuitul de iarna

Se poate spune ca iarna nu a inghetat pasiunea pes-carilor pentru peste pentru ca, potrivit lui Mihai Gheorghe, vicepresedintele cu pro-bleme de pescuit al Filialei Sibiu a Asociatiei Judetene a

15 Februarie 2012 - Start de sezon pentru atletii medieseni

Atletii de la CSS Medias debuteaza, la sfarsitul acestei saptamani, in primul concurs din 2012. 8 sportivi vor participa la Campionatul National de juniori I, iar saptamana viitoare, la Campionatele

15 Februarie 2012 - IPJ Sibiu: Atentie cum conduceti in aceasta perioada

Reprezentantii IPJ Sibiu au transmis recomandari sofe-rilor pentru a preveni unele evenimente neplacute in aceasta perioada.

15 Februarie 2012 - AIESEC Sibiu lanseaza evenimentul Perspective

AIESEC Sibiu pregateste sibienilor evenimentul business "Perspective" si o gala de aniversare a 13 ani de activitate a organizatiei studentesti in mediul universitar sibian.

15 Februarie 2012 - "Anelistii" ce nu-si folosesc locuintele, greu de evacuat

Conducerea Primariei Sibiu a fost sesizata, in cateva randuri, asupra faptului ca exista locuinte ANL care, desi au fost repartizate, acestea nu au fost ocupate de catre beneficiari.

15 Februarie 2012 - 300 de tone de sare si 25 de clorura au ajuns pe strazile Sibiului

Utilajele celor doua firme care asigura deszapezirea Sibiului s-au aflat in per-manenta pe teren in ultimele doua zile. "Peste 60 de curse au fost efectuate de ieri dimineata si pana in prezent pe