Înapoi la listarea arhivei

22 Iunie 2011 - Condeesti: Cal scos dintr-o fintina de pompieri

Marti seara, 21 iunie, in jurul orei 21.00, pompierii de la Detasamentul Urziceni s-au deplasat satul Condeesti.

22 Iunie 2011 - Suspectii talhariei de la casa de amanet din Urziceni, identificati

Doi barbati, in varsta de 37 si 38 de ani, din municipiul Urziceni si, respectiv, comuna Boranesti, au fost identificati de politisti ca fiind autorii tarhariei comise luni, la o casa de amanet din

22 Iunie 2011 - Scandal intre directorii agriculturii locale

Recunoscuti pentru *la dolce farniente* in care se scalda de ani, angajatii din cadrul Directiei Agricole Ialomita si cei ai APIA se afla la acest moment in plin scandal.

22 Iunie 2011 - Consiliul Local recunoaste ca este *incompetent, ignorant si prost*

Ultima sedinta a Consiliului Local Slobozia a reprezentat pentru municipalitatea locala un prilej de a informa consilierii prezenti ca sint chemati in instanta pentru ca au ridicat mina ca primaru'.

22 Iunie 2011 - DGFP Ialomita: De la 1 iulie 2011, Formularul 112 este obligatoriu de depus

Incepind cu 1 iulie 2011, contribuabilii persoane fizice si juridice au obligatia de a completa si depune Formularul 112, *Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitul

22 Iunie 2011 - Slobozia: Un plic cu bani pierdut, inapoiat unei batrine

Administratorul unei firme din Slobozia a sesizat jandarmii din Slobozia despre faptul ca o femeie in virsta a uitat, pe pervazul magazinului, un plic cu bani.

22 Iunie 2011 - Slobozia: "Mi-au pus explozibil in apartament ca sa ma omoare"

Nicole Dobrutchi (61 de ani), proprietarul apartamentului care a explodat luna trecuta, spune ca totul a fost planuit de o mana criminala, pentru a-l lichida.