Înapoi la listarea arhivei

09 Ianuarie 2013 - HARTA BATRANETII SI A TINERETII din Romania

Scaderea natalitatii inceputa in anii '90 si migratia masiva au condus la o crestere accentuata a ratei de imbatranire. Muntenii si oltenii sunt cei mai "trecuti" locuitori, iesenii, cei mai tineri.

09 Ianuarie 2013 - Miting pentru autonomie

Autonomia Tinutului Secuiesc va fi sustinuta printr-un miting ce va fi organizat la Tirgu Mures pe data de 10 martie de catre Partidul Civic Maghiar, alaturi de membrii Consiliului National Secuiesc.

09 Ianuarie 2013 - Posturi deblocate

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures scoate la concurs, chiar la inceput de an, 87 de posturi didactice. Asta dupa ce, la cererea conducerii universitatii, Ministerul Educatiei a

09 Ianuarie 2013 - S-au intors din Afganistan

Faptele de eroism si actele exemplare de curaj. Sunt doar cateva cuvinte care ii caracterizeaza pe militarii care lupta in teatrele de operatiuni din Afganistan.

09 Ianuarie 2013 - Medicii contesta cardul de sanatate

Cozi lungi in fata cabinetelor medicilor de familie, sute de ore suplimentare pentru medici. La asta ne vom putea astepta odata cu implementarea noului sistem al cardurilor de sanatate. O bataie de

09 Ianuarie 2013 - Aglomeratie la permise

Inghesuiala, oboseala si nervi intinsi la maxim. Sute de mureseni s-au calcat in picioare marti la biroul pentru eliberari permise de conducere.

09 Ianuarie 2013 - FCM-ul se va pregati in Antalya pentru atacarea promovarii in Liga 1

Lotul formatiei FCM Targu-Mures se va reuni luni, 21 ianuarie, cand va avea loc si primul antrenament. In zilele de 22 si 23 ianuarie, jucatorii vor efectua vizita medicala.