BRAT solicita "sprijin din partea autoritatilor pentru editorii legitimi de presa scrisa si online, in contextul crizei generate de COVID-19"

Sursa: Zi de Zi
Luni, 23 Martie 2020, ora 21:09
41 citiri
Starea de urgenta si masurile stabilite de autoritati in vederea stoparii epidemiei de COVID19 au un impact negativ major asupra industriei legitime de presa din Romania, in special in cazul presei scrise si a mediului online legitim, auditat, care respecta standarde profesionale si etice.
Printre efectele imediate ale acestor masuri se inscriu scaderea cu peste 50% a veniturilor din publicitate, cu peste 90% a celor din vanzarea si distributia la chioscurile de ziare, reducerea drastica a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.