Înapoi la listarea arhivei

08 Decembrie 2012 - Grav ranit, Valeriu Tabara ar putea fi operat saptamana viitoare

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, care a suferit fractura de femur la ambele picioare in urma accidentului rutier in care a fost implicat vineri, ar putea fi operat saptamana viitoare

08 Decembrie 2012 - Apar primele probleme in trafic. Circulatia in zona Dealul Viilor este blocata de mai multe autotrenuri.

Zapada cazuta in ultimele ore incepe sa dea bataie de cap soferilor.

08 Decembrie 2012 - Concurs international de sah, la Clubul Sportiv Studentesc Medicina Timisoara

Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara, prin Clubul Sportiv Studentesc Medicina (CSS) Timisoara, in colaborare cu Consiliul Local Timisoara si Asociatia Judeteana de Sah Timis

08 Decembrie 2012 - Bun venit in infern. Lugojul a fost acoperit de zapada.

A venit iarna la Lugoj. In jurul ore 11, Lugojul a facut cunostinta cu primii fulgi de zapada.

08 Decembrie 2012 - Fermierii din Timis pot ridica adeverinte de la APIA pentru obtinerea creditelor bancare

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Timis informeaza ca desfasoara in continuare actiunea de eliberare a adeverintelor pentru obtinerea creditelor bancare in vederea sustinerii

08 Decembrie 2012 - Crima la Timisoara! Un barbat si-a injunghiat prietenul dupa ce bausera cateva pahare de alcool

Un barbat, din Timisoara a fost injunghiat cu sange rece de prietenul sau, dupa ce impreuna bausera mai multe pahare de alcool la birturile din zona Buziasului si intre cei doi izbucnise o cearta.

08 Decembrie 2012 - Sarbatorile de iarna au inceput si la Nadrag

Vineri, in localitatea Nadrag a avut loc cea de a II-a editie a Fetivalului "Am plecat sa colindam". Invitatiei lansate in tot judetul au raspuns zece localitati: Darova, Fardea, Tomesti, Poeni,

08 Decembrie 2012 - Cine sunt cei care ne cer votul in Timis. Candidatii din colegiile 3 si 4 pentru Senat

In Colegiul 3 Timis pentru Senat candidatii sunt Vasile Blaga (PDL), Matei Suciu (PSD), Liviu Mataca (PP-DD), Gabor Kaba (UDMR) si Gavril Rosian (PRM).

08 Decembrie 2012 - Lampioane pe cerul Timisoarei - lansate de USL la final de campanie

Candidatii USL, impreuna cu membri si simpatizanti, au marcat finalul campaniei electorale in centrul Timisoarei, in fata Hotelului Timisoara, unde au lansat lampioane spre cer.

08 Decembrie 2012 - Uite ca se poate! Sa jucam voleiul acesta si cu echipele care ne intereseaza!

Voleibalistele lui Bogdan au facut un meci foarte bun impotriva campioanei Tomis Constanta, chiar daca au pierdut cu 3-0.

08 Decembrie 2012 - Monstrii printre noi. Cei doi catei loviti cu sapa si abandonati pe strada Tesatori au supravietuit.

Cei doi catei care au fost loviti cu sapa si aruncati in zona blocurilor ANL, de pe strada Panait Cerna, au supravietuit si se afla in afara oricarui pericol.

08 Decembrie 2012 - In Iulius Mall s-a deschis primul magazin Zoomania din Timisoara

De curand, posesorii si iubitorii animalelor de companie au la dispozitie in Iulius Mall un magazin dedicat micilor prieteni necuvantatori. Zoomania, situat la parterul mall-ului, face parte din cel

08 Decembrie 2012 - Hai sa-ntindem hora mare. Spectacol de exceptie de Ziua Nationala la Teatrul "Traian Grozavescu"

Sala Teatrului "Traian Grozavescu", a gazduit, joi, spectacolul festiv "Hai sa-ntindem hora mare", dedicat Zilei Nationale.