Înapoi la listarea arhivei

02 Martie 2011 - Se deschide sezonul lansarilor de nave la STX OSV

Santierul naval STX OSV Tulcea va incepe lansarile de nave cel mai tarziu peste o luna, potrivit conducerii celui mai mare angajator privat din judet.

02 Martie 2011 - Pescarii din complexul Razelm-Sinoe, nemultumiti

Pescarii tulceni din complexul Razelm-Sinoe solicita Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) redeschiderea ecluzei Canalul 5, pentru a-si desfasura activitatea.

02 Martie 2011 - Transportul de persoane in judet, "la negru"

Primarul comunei Turcoaia, Neculai Sandu, alias "Sandu Prescom", a reclamat prefectului, intr-o sedinta publica de fata cu directorii de deconcentrate si alti primari, ca operatorii de transport din

02 Martie 2011 - Somaj in 10 zile de la diponibilizare

Prevederile au intrat in vigoare in ultima zi a lunii trecute

02 Martie 2011 - Marian Gaitan revine la sefia Finantelor, dar la municipiu

Finantistul Marian Gaitan a mai fost o perioada sef, dar la Directia Generala a Finantelor Publice Tulcea, insa pentru scurt timp, intrucat fosta sefa, Marieta Cretu, debarcata politic, si-a

02 Martie 2011 - Delta e amenintata din nou cu penibilul de Ceahlaul

Ca si in 2008, oficialii pietreni au anuntat deja ca vor cere masurarea fiecarui centimetru din terenul de joc al Stadionului "Delta"

02 Martie 2011 - F.C. Delta Tulcea: investitii enorme pentru zero rezultate

De ani de zile, primarul Constantin Hogea se incapataneaza sa investeasca sume enorme din banii publici in echipa de fotbal Delta Tulcea.

02 Martie 2011 - Targ de martisoare in Parcul Personalitatilor

Cei mici s-au intrecut marti in martisoare intr-un cadru mai degraba hibernal decat de inceput de primavara, cum simbolizeaza ziua de 1 Martie.

02 Martie 2011 - Ca la lege, Alegerile din Horia sunt organizate din scurt

Alegerile locale partiale pentru primarul comunei Horia vor avea loc in data de 3 aprilie 2011; daca edilul - sef nu va fi ales din prima incercare, al doilea tur de scrutin va avea loc duminica, 10