Înapoi la listarea arhivei

15 Ianuarie 2017 - HC Zalau, evolutie oscilanta in ultima etapa a turului

HC Zalau - Unirea Slobozia 27 - 23 (14 - 10)

15 Ianuarie 2017 - Ajutor financiar nerambursabil si direct pentru IMM-uri

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, partener in cadrul proiectului NEPTUNE, lanseaza Schema de vouchere si servicii suport pentru inovare si antreprenoriat, care se adreseaza

15 Ianuarie 2017 - Fost consilier judetean, condamnat

Fostul consilier judetean PNL, Marius Sandru, a fost condamnat intr-un nou dosar de evaziune fiscal. Este cea de-a doua condamnare cu executare pe care o ia fostul consilier judetean.

15 Ianuarie 2017 - Camatar si santajist

Timp de sapte ani a dat bani cu camata, apoi s-a apucat de santaj. Procurorii din Simleu Silvaniei l-au trimis in judecata.

15 Ianuarie 2017 - Au furat caruta din curtea postului de politie

Trei barbati au intrat in curtea Postului de Politie din Somes Odorhei si au furat o caruta, insa au fost prinsi imediat.

15 Ianuarie 2017 - Au baut si au fost prinsi

Au baut si s-au urcat la volan, desi legea interzice condusul sub influenta bauturilor alcoolice.

15 Ianuarie 2017 - Salajeni batausi. A dat cu furca si s-a ales cu dosar penal

Certurile duc la batai in care cei implicati dau cu furca sau cu alte obiecte contondente si se aleg cu spitalizare si dosare penale.

15 Ianuarie 2017 - Si-a ingropat banii in pamant. Hotul a sustras 15.500 de lei

Unii dintre salajeni nu au deloc incredere in banci, motiv pentru care prefera metode mai ,,sigure" pentru pastrarea economiilor. Este si cazul unei persoane care a preferat sa-si depoziteze ca in

15 Ianuarie 2017 - A vrut sa vaneze fazani

Cu permisul de arma expirat, un barbat din Crasna a vrut sa vaneze fazani. A ,,impuscat" o urmarire penala pentru braconaj.

15 Ianuarie 2017 - Poetul nepereche, omagiat la Colegiul Tehnic API Zalau

Elevii si profesorii de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" Zalau marcheaza luni, 16 ianuarie, Ziua Culturii Nationale, printr-o serie de activitati cultural-artistice desfasurate sub