Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului Romaniei, apel la romani: "Stiu ca vom trece cu bine acest test al maturitatii, al unitatii, al responsabilitatii. Trebuie sa actionam impreuna pentru viitorul nostru"

Joi, 07 Mai 2020, ora 14:05
45 citiri
Criza din sanatate si cea economica, determinate de raspandirea noului coronavirus, SARS-CoV-2, sunt departe de fi rezolvate, fiecare zi insemnand o lupta pierduta pentru cei care au decedat si familiile lor, dar si de companiile care si-au inchis definitiv afacerile sau o victorie inregistrata de cei care s-au vindecat, dar si de mediul de afaceri, care gaseste resurse de a continua activitatea. Guvernul anunta in fiecare zi noi masuri de sprijinire a operatorilor economici, de protectie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.