INTERVIU EXCLUSIV. Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania: "Eu si familia mea am suferit sub comunism. N-am crezut ca Revolutia o sa se intample in viata mea"

Luni, 23 Decembrie 2019, ora 12:35
74 citiri
Evenimentul comemorativ dedicat victimelor din 1989 a adus in Piata Revolutiei din Bucuresti peste 1000 de oameni. Acestora li s-a alaturat si Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Adrian Zuckerman, care a aprins o lumanare in memoria eroilor romani cazuti in acele zile si care i-a surprins pe cei prezenti, cand a urcat la microfon si a inceput sa citeasca nume ale celor care au facut sacrificiul suprem in numele Revolutiei si libertatii in Romania. Legatura profunda a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.