Nelu Tataru, la Spitalul Caritas: "Am gasit un spital care in acest moment are echipamente, are materiale sanitare si un personal motivat"

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 21:04
106 citiri
Spitalul Caritas din Rosiorii de Vede are suficiente echipamente de protectie, materiale sanitare si medicamente, dar si un personal motivat, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru dupa vizita de lucru facuta, miercuri, la unitatea medicala suport COVID pozitiv din Teleorman. Mai mult, a precizat Nelu Tataru, in perioada urmatoare la Spitalul Caritas va fi trimis si un ventilator, parte a unei donatii de 50 de astfel de echipamente ce vor merge in unitati medecale de tip suport COVID. Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.