Teodor Nitulescu, dupa clasarea dosarului la DNA: "Procurorul Marius Vartic face parte din echipa lui Dragnea si a fost nevoit sa revina la DNA, fiind acum procurorul care reprezinta statul roman in dosarul DGASPC."

Duminica, 03 Martie 2019, ora 15:45
148 citiri
Carmen Dumitrescu

De 9 ani de zile, Teodor Nitulescu, fost prefect al judetului Teleorman este cercetat intr-un dosar facut la reclamatia lui Liviu Dragnea privitor la livrarea de mobila catre Spitalul TBC din Rosiorii de Vede. De cativa ani incoace, Nitulescu este si martor principal in dosarul Teldrum, aversiunea acestuia in raport cu Liviu Dragnea fiind speculata de procurorii DNA, care au reusit sa obtina de la fostul prefect date importante in constructia acuzarii. Pe data de 24 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.