Declinare de competenta in privinta cererii fostului presedinte al UDMR Arad si deputat Andras Kiraly de a-si recupera pensia speciala

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 15:16
52 citiri
Fostii senatori si deputati ai Romaniei depun actiuni civile in intreaga tara pentru recuperarea pensiilor speciale, anulate in februarie 2021.

Unele Tribunale s-au pronuntat invocand lipsa de competenta in solutionarea unor astfel de cauze in favoarea Curtilor de Apel, astfel ca procedura a fost reluata.

"Admite exceptia necompetentei materiale de ordine publica a Tribunalului Arad - Sectia a III -a contencios administrativ si fiscal litigii de munca si asigurari sociale invocata din oficiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.