Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2019 - EXCLUSIV Cum a reusit familia lui Mario Iorgulescu sa-l scoata din tara

Surse oficiale au dezvaluit pentru Click! faptul ca Mario Iorgulescu (24 de ani) a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanta, care ar apartine clincii din Milano unde acesta a fost internat.

24 Septembrie 2019 - Olandezul suspectat ca ar fi ucis fetita din Dambovita s-a sinucis. A intrat cu masina intr-un TIR

Incidentul s-ar fi petrecut pe o autostrada din Olanda.Suspectul s-a sinucis, potrivit digi24.ro. Johannres Visscher a plecat in Amsterdam sambata.

24 Septembrie 2019 - Video Incredibil! Un arbitru a venit beat crita la un meci de juniori si nu a vrut sa iasa de pe teren

Fotbal, Cupa Romaniei, 16-imi: UTA - Dinamo (marti, 16:30, Digi Sport 1) si U Craiova 1948 - Universitatea Cluj (marti, 21:30, Digi Sport 1)

24 Septembrie 2019 - Victor Piturca a gasit unde sa joace Universitatea Craiova, daca nu se schimba gazonul pe "Ion Oblemenco"

Fotbal, Cupa Romaniei, 16-imi: UTA - Dinamo (marti, 16:30, Digi Sport 1) si U Craiova 1948 - Universitatea Cluj (marti, 21:30, Digi Sport 1)

24 Septembrie 2019 - FCSB a zdrobit Steaua la juniori sub 19 ani in Liga Elitelor. "A fost un derby, ne-am unit ca sa-i batem"

Fotbal, Cupa Romaniei, 16-imi: UTA - Dinamo (marti, 16:30, Digi Sport 1) si U Craiova 1948 - Universitatea Cluj (marti, 21:30, Digi Sport 1)

24 Septembrie 2019 - Unde au ajuns maimutele din casa lui Nutu Camataru

Cele trei maimute macac si alte doua exemplare de coati ale lui Nutu Camataru au ajuns, luni dimineata, la o gradina zoologica din Targu Mures. Animalele nu au fost eliberate in natura deoarece au

24 Septembrie 2019 - Smart Radio introduce programul News Break

Incepand de luni, 23 septembrie, Smart Radio a introdus programul de stiri News Break, care este difuzat din ora in ora, in intervalul 08:00-19:00, de luni pana vineri, arata un comunicat remis

24 Septembrie 2019 - O reactie neobisnuita la medicamente a facut ca pielea unei femei sa capete o culoare albastra, iar sangele sa devina ciocolatiu

O femeie de 25 din ani din SUA a suferit o reactie neobisnuita la medicamentele pe care le-a luat pentru a-si trata durerea de dinti.

24 Septembrie 2019 - Doua cutremure consecutive. Unul in Vrancea, celalalt in Buzau

Doua cutremure s-au produs, luni seara, in Zona seismica Vrancea, unul in judetul Buzau si unul in Vrancea. Cel mai mare, inregistrat in judetul Vrancea, a avut magnitudinea 3,3 pe scara Richter.

24 Septembrie 2019 - Alba: Un copil de 8 ani care a plecat de la scoala si nu a mai ajuns acasa, dat disparut

Politistii din Alba-Iulia au anuntat, luni seara, ca au demarat cautari dupa ce au fost sesizati despre disparitia unui copil de 8 ani.

24 Septembrie 2019 - Seful Politiei, declaratie-soc: "De la 1 septembrie au disparut de acasa 400 de copii!"

Chestorul Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca sute de copii au disparut de acasa, de la 1 septembrie. Multe dintre plecari au fost voluntare, iar cei mai

24 Septembrie 2019 - Mario Iorgulescu, transferat la o clinica din strainatate * Procurorii ar fi fost instiintati abia dupa ce acesta a parasit tara

Familia a decis sa-l duca pe Mario Iorgulescu la un tratament in afara tarii, desi recomandarea doctorilor de la Spitalul Elias, unde a fost internat fiul presedintelui LPF, a fost sa ramana in

24 Septembrie 2019 - UTA - DINAMO // Meciul de la Arad se disputa cu casa inchisa! "Am mai adus echipe de Liga I la Arad, dar nu una cu o asemenea traditie"

"Biletele pentru meciul UTA - Dinamo Bucuresti, din Cupa Romaniei, s-au epuizat in aceasta dimineata. Din stocul rezervat pentru abonati, nu au fost ridicate 91 de bilete, care s-au pus in vanzare

24 Septembrie 2019 - UPDATE Parchetul a emis un comunicat cu privire la transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate: "Informarea solicitata nu ne-a fost comunicata"

UPDATE // Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a precizat ca transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate nu va opri ancheta: