MOTIVARE SOC. MAGISTRAT: "Adoptarea noului Cod Penal INCURAJEAZA savarsirea de infractiuni de CORUPTIE". "NU suntem o tara din Scandinavia!"

Marti, 06 August 2013, ora 14:21
272 citiri
Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care l-a condamnat pe Olosz Gergely la sapte ani de inchisoare pentru trafic de influenta comenteaza, in motivare, noul Cod Penal, spunand despre acesta ca prevede pedepse "mult mai blande" pentru coruptie, iar din acest motiv fostul senator a urmarit tergiversarea dosarului.

Magistratul Mitu Stegaru de la Tribunalu Bucuresti (TB) sustine, in documentul citat, ca prevederile noului Cod Penal nu ar face "nimic altceva decat sa incurajeze savarsirea de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.