Armand: "De un an de zile se chinuie sarmanii sa ma inlature si nu mai stiu ce sa faca". Primarul a distribuit pe Facebook melodia "Don't Stop Me Now"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 August 2021, ora 05:32
90 citiri
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reactionat, luni seara, dupa ce PSD a anuntat semnarea unui protocol cu Pro Romania, ALDE, PER si PPUsl pentru demiterea sa. "De un an de zile se chinuie sarmanii sa ma inlature si nu mai stiu ce sa faca", a afirmat primarul care a distribuit pe Facebook melodia Queen "Don't Stop Me Now". "M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu si C.P. Tariceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori.... unul si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.