Ce spun fostii colegi din anii '90 despre Marian Munteanu: "L-am auzit laudandu-l pe Zelea Codreanu". "Mi-a spus ca da bine sa fie ranit"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Aprilie 2016, ora 05:38
184 citiri
Candidatura lui Marian Munteanu a starnit multa valva, dar mai ales multe critici, din partea societatii civile. Cele mai multe au legatura cu inclinatiile legionare ale lui Munteanu, pe care PNL le neaga, dar si cu doctrina nationalisto-crestina pe care o promoveaza Munteanu si care, teoretic, contravine ideologiei liberale. Fostii colegi ai lui Marian Munteanu, care l-au cunoscut in anii sai de glorie, au incercat sa faca lumina rememorand momente cu Marian Munteanu din perioada anilor '90. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.