Dacian Ciolos, despre Orban care fumeaza in cladirea Guvernului: "Ii recomand sa-si ceara scuze. Orice pas gresit scade increderea in autoritati"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Mai 2020, ora 05:54
71 citiri
Fostul premier Dacian Ciolos, liderul PLUS, afirma ca a declarat cladirea Guvernului zona "smoke-free" in 2016, inainte ca legea antifumat sa intre in vigoare, dar trei prim-ministri care i-au urmat au adus cu ei scrumierele. Ciolos ii recomanda lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru ca suntem intr-o criza de sanatate publica si orice pas gresit scade increderea in autoritati. "In martie 2016, am fost prim-ministrul Romaniei care a declarat cladirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.