Florin Citu, chemat la audieri in legatura cu manipularea ROBOR din 2008. Daniel Zamfir: "Avem PARGHIILE necesare pentru a-l convinge sa vina"

Sursa: Gandul
Marti, 12 Martie 2019, ora 12:19
128 citiri
Presedintele Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, a declarat marti ca exista parghiile necesare pentru a-l determina pe fostul trezorier ING, senatorul PNL Florin Citu, sa se prezinte la Comisia economica pentru a fi audiat in legatura cu manipularea ROBOR din 2008, chiar daca acesta refuza.
"Eu l-am invederat in scris, pentru ca am primit de dimineata o adresa de la domnia sa prin care ma intreaba in ce calitate e invitat. E de notorietate banuiesc, stie foarte bine. E vorba de acea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.