Ministrul Nasui, criticat de deputatul PNL Pavel Popescu, unul dintre promotorii legislatiei anti-Huawei: "Gest incalificabil"

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 Mai 2021, ora 05:34
221 citiri
Deputatul liberal Pavel Popescu, membru in Comisia pentru aparare si Comisia pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor, a criticat dur cererea ministrului Economiei, Claudiu Nasui, de amanare a adoptarii Legii pentru retelele 5G pentru ca ar fi necesara informarea Comisiei Europene. "Il cunosc pe Claudiu si cred ca este unul dintre colegii din coalitie foarte bine intentionati. Totusi, gestul prin care a transmis acea comunicare spre conducerea Parlamentului a fost unul incalificabil, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.