Modelul suedez de lupta cu COVID-19, descris de un medic cu origini romane, stranepoata lui Onisifor Ghibu. "Aici vorbesc expertii si tac politicienii"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Mai 2020, ora 06:50
75 citiri
Doctorul Laura Ghibu-Ventimiglia se afla in Suedia din 1990, iar in ultimul timp tine un curs prin care ii invata pe medicii suedezi cum sa se fereasca de bolile infectioase. Laura Ghibu-Ventimiglia se afla in Suedia din 1990, dar pastreaza relatiile cu cei din Romania si este la curent si cu "planul de lupta" urmat de autoritatile sanitare romane in fata pandemiei. Medicul cu origini romane se implica in lupta cu coronavirusul din patria adoptiva, astfel ca poate compara foarte bine cele doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.