Surse. Alesii PSD s-au certat din pricina donatiilor pentru coronavirus. "Cand vine vorba de a aduna bani la gramada, eu sunt mai retinut"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Martie 2020, ora 05:47
206 citiri
Unii parlamentari PSD nu au fost deloc incantati sa doneze jumatate din leafa pentru combaterea pandemiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Cel mai vocal a fost deputatul de Vaslui Adrian Solomon, care si-a varsat naduful pe un grup intern al partidului. "Nu sunt adeptul sa ne batem cu caramida in piept cand facem un act de donatie. Si Iisus a spus in predica de pe munte", sustine Solomon. In timp ce sute de mii de angajati din sectorul privat au intrat fortat in somaj tehnic si vor trai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.