Tariceanu: Faceti public in fiecare zi, in paralel cu numarul persoanele decedate din cauza coronavirus, numarul romanilor care isi pierd vietile din cauza spitalelor inchise, din cauza ca nu au acces la tratament!

Sursa: Jurnalul National
Duminica, 19 Iulie 2020, ora 18:08
45 citiri
Calin Popescu Tariceanu atrage atentia asupra romanilor care mor pentru ca nu au acces la tratament din cauza spitalelor inchise pentru cei care nu sunt bolnavi Covid-19.

"Nu mai pot suporta isteria intretinuta de guvernanti in privinta infectarilor cu coronavirus. Sa fie clar, nu sunt dintre cei care contesta existenta Covid-19, cum nu contest faptul ca trecem printr-o situatie dificila. Sunt partizanul luarii de masuri active (purtarea mastii si evitarea aglomeratiilor) si nu a celor care ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.