UPDATE | Guvernul Orban depune juramantul la Palatul Cotroceni, desi se afla in izolare. Ce reguli trebuie sa respecte ministrii

Sursa: Libertatea
Sambata, 14 Martie 2020, ora 17:25
71 citiri
Membrii Guvernului Orban 3 vor fi obligati de uzante sa faca un drum pana la Palatul Cotrocei, pentru depunerea juramantului in fata presedintelui.
Chiar daca sunt oaspetii sefului statului, Klaus Iohannis nu are voie sa se apropie la mai mult de 5 metri de membrii Cabinetului Orban 3.
Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta (CNSSU) a adoptat, sambata, o hotarare prin care membrii Guvernului si oficialii de rang inalt din institutiile apartinand sistemului national de securitate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.