Înapoi la listarea arhivei

04 Octombrie 2008 - Pasaje pietonale noi-noute. Din noiembrie

Petitiile si reclamatiile privind starea infecta si deplorabila in care se gasesc pasajele pietonale subterane de pe calea Floresti curg pe adresa Primariei Cluj-Napoca.

04 Octombrie 2008 - Rocada in PSD Cluj pe colegiile electorale

Doi fosti secretari de stat, Sorin Bota, de la Transporturi si Constantin Corega, de la Educatie au fost inlocuiti de pe lista cu candidati pentru Parlament.

04 Octombrie 2008 - Precizare

Prof. Dr. Radu Capalneanu, seful Clinicii de Cardiologie din cadrul Institutului Inimii "Niculae Stancioiu" Cluj-Napoca a facut cateva precizari ca urmare a aparitiei articolului "Spitalele clujene

04 Octombrie 2008 - Distractie pe banii firmei

Companiile clujene se arata tot mai dispuse sa scoata din buzunare mii de euro pentru organizarea de activitati de sudare a echipei sau a colectivului.

04 Octombrie 2008 - Sapte ani de Psihoselect

Agentia de resurse umane Psihoselect Cluj-Napoca a aniversat joi seara sapte ani de existenta, la hotelul City Plaza in prezenta unui public format din oameni de afaceri, specialisti in domeniu si

04 Octombrie 2008 - Vendeta imobiliara intre Nicoara si Tise

Actualul si fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj s-au certat in direct la TV. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele si acuzatii de domeniul penalului, din care nu lipsesc "mafia" sau "spaga".

04 Octombrie 2008 - Clujenii au amenajat spatial lacul Tamula

O echipa a Universitatii Tehnice din Cluj Napoca a elaborat un proiect de amenajare a lacului Tamula din orasul Voru (Estonia) care a iesit pe locul doi la concursul organizat in acest sens.

04 Octombrie 2008 - Incep Serile Filmului Gay

Peste 50 de filme din 17 tari vor rula la Casa Tranzit in perioada 13 - 19 octombrie, cu ocazia Festivalului "Serile Filmului Gay". Japonia, Canada, SUA, Australia, Franta, Germania si Cehia sunt

04 Octombrie 2008 - Fac avere pe spatele CFR-ului

Un bilet la meciul Otelul - CFR va costa cat un abonament pe intreg sezonul la jocurile galatenilor. "Feroviarii" abordeaza jocul cu multa prudenta si vor sa uite cat mai repede egalul cu Chelsea.

04 Octombrie 2008 - O istorie cu Matei Corvin si integrarea in Europa

Relatiile dintre romani si maghiari nu au conotatii pozitive doar in sport, asa cum arata recent unul dintre sociologii de clasa ai Clujului intr-un articol curajos, provocator si supercitit.