Înapoi la listarea arhivei

22 Octombrie 2010 - Bancile s-au transformat in agentii imobiliare

Sute de case si terenuri ale clujenilor care nu mai pot sa isi achite ratele la credite sunt scoase la vanzare, si la jumatate de pret fata de media pietei.

22 Octombrie 2010 - Studentii din Cluj fac cercetare pentru Nokia

Compania va colabora cu Universitatea "Babes-Bolyai" si Universitatea Tehnica.

22 Octombrie 2010 - Spitalul din Tetarom ar putea conta pe sprijinul CJ

Consiliul Judetean ar putea sustine, in cele din urma, realizarea Spitalului Regional de Urgenta in cladirea CBC Development din parcul industrial.

22 Octombrie 2010 - Stadionul de pe deal are drum, urmeaza tribuna si gazonul

Primul drum asfaltat din Feleacu leaga soseaua nationala de platforma din zona Valea Capriorii pe care va fi construit un complex sportiv.

22 Octombrie 2010 - "U" mizeaza pe Szilagyi la Timisoara

Cel supranumit de suporteri "unicul capitan", Szilagyi Zsolt, este favorit pentru un post de titular in jocul de azi, profitand de absenta lui Cvirik.

22 Octombrie 2010 - Cartu, in pericol? Boloni, din nou pe lista campioanei

Tehnicianul CFR Cluj, Sorin Cartu, ar putea fi inlocuit in pauza competitionala de fostul selectioner al Romaniei, Ladislau Boloni, pus pe liber de Al-Wahda.

22 Octombrie 2010 - Doua milioane de euro pentru o noua gradina zoologica la Turda

Turda apasa pedala turismului: dupa salina si baile sarate, gradina zoologica va fi reamenajata din temelii dupa proiectul unui arhitect australian stabilit in Ungaria.

22 Octombrie 2010 - Explozie la Remarul si accident chimic pe calea ferata

Din fericire, atat explozia din zona fabricii Remarul 16 Februarie, cat si accidentul feroviar din Statia Cluj-Napoca Est au fost simulate de autoritati si de Axis Emergency.