Înapoi la listarea arhivei

07 Octombrie 2013 - CONCURS: Castiga bilete la Festivalul International de Film "Comedy Cluj"

Festivalul International de Film "Comedy Cluj", care se va desfasura in perioada 11-20 octombrie, ofera 6 invitatii cititorilor BuzzNews.

07 Octombrie 2013 - Clujencele, majoretele de aur ale Europei

La competitia organizata sub egida Asociatiei Europene de Majorete (EMA) au participat aproximativ 103 de echipe din 10 tari.

07 Octombrie 2013 - Sustinere masiva pentru candidatura lui Emil Boc la presedintia Romaniei in 2014. Cine il sprijina si de ce VIDEO

Sustinere masiva pentru candidatura lui Emil Boc la presedintia Romaniei in 2014. Incepand cu Elena Udrea, Cezar Preda sau Sulfina Barbu si terminand cu colegii sai de partid din Cluj, toti cred ca

07 Octombrie 2013 - Clujenii au cumparat mii de tone de produse agricole de Ziua Recoltei

Peste 300 de tone de legume si fructe si mii de litri de vin, ulei presat la rece si miere de albine au fost vandute pe parcursul a numai doua zile, la editia din acest an a "Zilei Recoltei".

07 Octombrie 2013 - George Banu si-a lansat noua carte la Cluj. "E facuta din tandari" VIDEO

Cunoscutul eseist George Banu si-a lansat la Cluj volumul "Aproape de scena", in cadrul salonului de carte Bookfest, care si-a inchis portile ieri. Tweet "Aproape de scena" este o culegere de eseuri

07 Octombrie 2013 - "U" a scos un egal la Botosani

"Studentii" au avut o evolutie destul de buna in nordul Moldovei si au reusit sa castige un punct, desi au jucat in inferioritate numerica aproape o repriza.

07 Octombrie 2013 - FC Botosani - "U" Cluj 1-1 (Hadnagy, 34 / Lemnaru, 50) FINAL

Meciul dintre FC Botosani si Universitatea Cluj, programat azi de la ora 16 in cadrul etapei a 10-a din Liga I de fotbal va fi transmis in format livetext pe ziuadecj.ro

07 Octombrie 2013 - Record de amenzi in weekend la Cluj

Record de amenzi in weekend la Cluj: peste 600 in doar trei zile, atatea au impartit politistii din judet in ultimele doua zile.

07 Octombrie 2013 - Programul meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la baschet masculin. Cand joaca "U" Mobitelco

Cele opt echipe de baschet masculin calificate in faza sferturilor de finala ale Cupei Romaniei si-au aflat programul din aceasta faza a competitiei la tragerea la sorti, de luni, de la sediul FR

07 Octombrie 2013 - Interes crescut pentru Zilele Recoltei: s-au vandut sute de tone de produse

Circa 300 de tone de legume si fructe, mii de litri de vin si must, ulei presat la rece si miere de albine s-au vandut la Zilele Recoleti de la Cluj-Napoca.

07 Octombrie 2013 - Il someaza pe Uioreanu sa grabeasca proiectele Clujului

Liderul consilierilor PDL, Alexandru Coroian, ii reproseaza lui Horea Uioreanu ca desi s-a scurs aproape un an si jumatate de cand a preleuat presedintia Consiliului Judetean, n-a facut nici cel mai

07 Octombrie 2013 - Un clujean si-a stricat masina si cere despagubire Primariei. Vezi care este motivul

Un clujean se plange ca si-a avariat masina, iar de vina, in viziunea clujeanului, este primaria care a deviat gresit traficul de pe strada Clinicilor pe Victor Babes.

07 Octombrie 2013 - De mai bine de doua saptamani bezna totala pe strada Cojocnei

Mai multi clujeni se plang de faptul ca de peste doua saptamani de zile iluminatul public stradal s-a stricat pe una dintre strazile orasului. Mai multi clujeni spun ca, in pofida faptului ca au

07 Octombrie 2013 - Intreruperi de apa pe cateva strazi din Cluj-Napoca si in mai multe localitati din judet

Astfel, potrivit unui anunt al Companiei de Apa Somes, furnizarea apei potabile va fi intrerupta dupa cum urmeaza:

07 Octombrie 2013 - Aproape 40 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite grav in accidente rutiere in Cluj. Viteza, principala cauza

Potrivit statisticilor Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, in primele opt luni ale anului 2013, pe raza judetului Cluj s-au inregistrat 215 accidente rutiere grave, cu 27 mai putine fata de

07 Octombrie 2013 - Peste 130 de angajati ai Mechel Campia Turzii intra de astazi in preaviz. Cati oameni mai raman la combinat?

"Preavizele sunt pentru 20 de zile lucratoare, astfel incat aceste persoane vor pleca din combinat undeva prin 5 noiembrie, urmand sa primeasca trei salarii compensatorii.

07 Octombrie 2013 - 100 de jandarmi asigura ordinea la meciul dintre CFR si Otelul Galati

Partida este caracterizata ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenti in zona imediata si apropiata a stadionului "Dr. Constantin Radulescu".

07 Octombrie 2013 - Soferii si drumarii cer parcare in Baisoara

Soferii si drumarii se plang ca in Baisoara, odata cu venirea iernii, circulatia e strangulata de masinile parcate pe sosea.

07 Octombrie 2013 - Agentul Todea intrebat de corpul de control al lui Ponta si despre divort, pentru "profilul psihologic"

Agentul Sergiu Todea, cel care a demisionat pentru ca s-a saturat de sicanele sefilor, a trebuit sa raspunda unor intrebari "delicate" in fata inspectorilor din corpul de control al premirului Ponta.

07 Octombrie 2013 - Cazul politistului umilit de superiori. Inspectorii guvernamentali de la Bucuresti l-au intrebat tot despre fosta nevasta

Fostul agent Sergiu Todea, care si-a dat demisia dupa ce a castigat toate procesele in instanta intentate sefi lor sai, a fost audiat de reprezentantii Corpului de Control al premierului Victor Ponta.

07 Octombrie 2013 - Dupa ce a triplat costul "centurii de diamant", vrea iar sef la drumuri

Ion Pantelimon, cel in mandatul caruia s-au triplat costurile la centura Valcele - Apahida, revendica sefia Directiei Regionale de Drumuri si Poduri.

07 Octombrie 2013 - Satenii din Manastireni vor sa-l alunge pe seful de post

Acuzatii grave la adresa sefului de post din comuna Manastireni din judetul Cluj.

07 Octombrie 2013 - Centru de cercetare de 5 milioane de euro la Terapia

Producatorul de medicamente cu actionari japonezi Terapia Ranbaxy da in functiune un complex logistic nou pe platforma industriala si va demara lucrarile la viitorul obiectiv.

07 Octombrie 2013 - Troleibuz de la Aeroportul Cluj pana la Gara. De cand va circula noua linie?

Regia Autonoma de Transport Public Calatori (RATUC) Cluj va extinde linia de troleibuz pana la Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj.

07 Octombrie 2013 - Teatru la TIMAF. La ce spectacole poti asista

Stagiunea de teatru de la festivalul artelor din Cluj-Napoca, TIMAF, se deschide maine.

07 Octombrie 2013 - Handbalistele au spart gheata si au bifat primul succes pe teren propriu

Echipa de handbal feminin s-a impus in etapa a cincea a Ligii Nationale in compania lui CSM Deva, scor 29-27, meci care s-a jucat vineri.

07 Octombrie 2013 - Ion Pantelimon a castigat procesul cu CNADNR si cere sa fie repus in functie

Acum, fostul director spune ca a vrut sa demonstreze ca decizia prin care a fost eliberat din functie a fost un abuz si cere sa fie repus in functie.

07 Octombrie 2013 - VIDEO Ce se intampla cand unei soferite nu-i mai porneste masina pe Calea Turzii din Cluj

Soferita urca, in masina ei, un Audia A8, Calea Turzii. Masina i s-a oprit fara motiv si motorul nu a mai vrut sa porneasca.

07 Octombrie 2013 - Clujeanca Maria Golban despre Ramona Fabian: "Era un om care imprastia veselie in jurul ei!"

"Este un moment cutremutator, si este asa poate pentru ca era tanara, poate pentru ca am cunoscut-o. Era un om vesel, careia ii placea sa cante si sa traiasca", a declarat pentru citynews.ro Maria

07 Octombrie 2013 - Statuia lui Baba Novac din Cluj a fost vandalizata. Cuvantul "unguri" a fost indepartat de pe soclu

Persoane inca neidentificate au vanzalizat statuia lui Baba Novac saptamana trecuta.