Înapoi la listarea arhivei

22 Octombrie 2014 - Emil Boc: PSD e in degringolada. Dreapta are de castigat

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat miercuri ca PSD trece printr-o perioada de degringolada, ceea ce inseamna ca "vom avea un viitor politic de dreapta".

22 Octombrie 2014 - Clujul vibreaza in ritm de jazz. Se da startul unui nou festival

Timp de trei zile, Clujul va vibra in ritmuri de jazz. De manie pana sambata, trei artisti de renume cu stiluri de interpretare diferite si voci unice vor transforma orasul in capitala jazz-ului.

22 Octombrie 2014 - Dragnea: "Ma voi interesa de organizarea alegerilor pentru sefia CJ Cluj"

Vicepremierul Liviu Dragnea, aflat la Cluj, afirma ca se va interesa la Guvern despre organizarea alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

22 Octombrie 2014 - DRAGNEA LA CLUJ: Vicepremierul a iesit la incalzire pentru functia de presedinte PSD

Vicepremierul Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, prezent la Cluj, a iesit la incalzire pentru preluarea functiei de presedinte al partidului.

22 Octombrie 2014 - "Buftea de Cluj" prinde contur. Stadiul lucrarilor la Cluj Innovation Park, proiect de peste 20 de milioane de euro

Primarul Emil Boc a vizitat, miercuri dimineata, santierul proiectelor care vor lua nastere in Dealul Lomb, acolo unde peste 15 ani vor locui 100.000 de oameni si vor exista 20.000 de locuri de munca

22 Octombrie 2014 - Un apahidean a fost prins de politisti in timp ce transporta ilicit 8 vaci

Politistii au oprit pentru control, pe DJ 10M, in Luna de Sus, o autoutilitara cu care erau transportate 8 bovine. In urma verificarilor efectuate, cu sprijinul unui medic din cadrul Directiei

22 Octombrie 2014 - Militarii aduc Stafeta Veteranilor la Cluj. Ce traseu urmeaza

In 17 octombrie, un grup de militari pasionati de sport au pornit de la Bucuresti intr-o cursa de alergare tip stafeta prin tara, cu destinatia finala la Carei, actiune dedicata Zilei Armatei Romane.

22 Octombrie 2014 - Viitorul pregateste meciul de pe Cluj Arena. Iasko: "Vreau sa castig, iar "U" sa scape de probleme"

Directorul sportiv al FC Viitorul Constanta, clujeanul Zoltan Iasko, anunta ca formatia sa vrea sa lege sambata a treia victorie consecutiva in Liga I.

22 Octombrie 2014 - Serviciul Salvamont din Cluj se reorganizeaza

Consilierii judeteni vor delibera asupra proiectului de hotarare ce prevede reorganizarea Serviciului Public Judetean SALVAMONT Cluj in Serviciul Public Judetean SALVAMONT-SALVASPEO Cluj.

22 Octombrie 2014 - Oleleu, acuzat de abuz in serviciu: "Seplecan confunda merele cu perele"

Razboiul dintre Seplecan si Oleleu continua. Consilierul judetean din partea PNL, Mihai Seplecan, il acuza pe cel din urma de abuz in serviciu, dupa ce acesta ar fi efectuat niste plati nejustificate

22 Octombrie 2014 - Accident pe Taietura Turcului: O soferita a intrat cu masina intr-un motociclist. O persoana a fost ranita

"O conducatoare auto, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce incerca sa iasa din parcarea unei societati comerciale de pe strada Taietura Turcului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei

22 Octombrie 2014 - Nemultumiri in cartierul Poiana pe strazile unde asfaltarea este in plina desfasurare

Sesizarile de pe site-ul Primariei Turda privind starea proasta a drumurile se inmultesc pe zi ce trece.

22 Octombrie 2014 - Politistii clujeni au facut o captura "cu greutate"

In urma unui control in trafic, politistii au efectuat o captura cu greutate, confiscand mai multe bovine transportate cu documente care nu atestau starea de fapt reala.

22 Octombrie 2014 - Catolicii au pus mana pe centrul Clujului dupa o parodie de proces

Toate retrocedarile din Ardeal in favoarea Arhiepiscopiei Romano-Catolice au la baza o sentinta judecatoreasca data pe sest la Judecatoria Miercurea-Ciuc in vremea Guvernarii Nastase.

22 Octombrie 2014 - Clujul sub Cod Galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare cod galben de ploi, valabila pentru Cluj si alte 23 de judete.

22 Octombrie 2014 - Seara de Dans si Arta Dramatica la Turnul Croitorilor

Inspirat fiind de succesul de public de care s-a bucurat Noaptea Europeana a Muzeelor in Bastionul Croitorilor, acest proiectul educational a demarat in mai 2013, propunandu-si sa creeze o punte

22 Octombrie 2014 - Motociclist, lovit de o soferita cu capu-n aer

Un motociclist a fost ranit ieri seara dupa ce o soferita aiurita l-a lovit la iesirea dintr-o parcare.

22 Octombrie 2014 - Incident grav la o fabrica din judetul Cluj. Un angajat facea curatenie, dar a fost la un pas sa-si piarda un picior

Incidentul a avut loc marti seara, atunci cand barbatul facea curatenie intr-o hala a fabricii clujene.

22 Octombrie 2014 - Seplecan acuza Consiliul Judetean Cluj ca da bani unor firme aflate in insolventa

"Interesele afaceristilor din preajma PSD sunt mai presus decat interesele clujenilor. Nu inteleg egalitatea platii in valoare de de 309.048,72 lei facute catre SC Confort SA, firma aflata in

22 Octombrie 2014 - Femeie, disparuta de doua zile! Ati vazut-o?

Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Cluj anunta disparitia, la data de 20 septembrie, a unei femei de 34ani din Dej.

22 Octombrie 2014 - Anunt pentru inchirierea unui spatiu in suprafata de 25 mp situat in incinta Halei Agroalimentare "Piata Unirii"

Primaria Municipiului Campia Turzii organizeaza procedura de negociere directa pentru inchirierea unui spatiu in suprafata de 25 mp situat in incinta Halei Agroalimentare ,,Piata Unirii" din Campia

22 Octombrie 2014 - Vreme rece si ploi la Cluj! COD GALBEN pentru 24 de ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un avertisment de tip cod galben de ploi pentru mai multe judete, printre care si in judetul Cluj.

22 Octombrie 2014 - Parasutistii americani fac exercitii de antrenament la Luna

Peste 90 de parasutisti din Brigada 173 Aeropurtata a Fortelor Terestre ale SUA au inceput de ieri exercitii romano-americane in cadrul unei operatiuni desfasurata la Campia Turzii.

22 Octombrie 2014 - INCIDENT AVIATIC la Campia Turzii. Rezervoarele unui MIG 21 Lancer S-AU PRABUSIT in timpul unui zbor

Rezervoarele suplimentare de combustibil ale unei aeronave MiG-21 LanceR, care apartine Bazei 71 Aeriane Campia Turzii, s-au desprins de avion, intr-o zona nepopulata.

22 Octombrie 2014 - Sofer din Petrestii de Jos, prins baut la volan, in apropierea sediului Politiei Turda!

La data de 21 octombrie a.c., ora 02:05, politisti din cadrul Politiei municipiului Turda-Biroul Rutier au depistat un barbat, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

22 Octombrie 2014 - Uioreanu are probleme la Curtea de Apel Cluj, desi a demisionat. Nu reuseste NICICUM!

Horea Uioreanu a aparut marti dimineata in fata judecatorilor si a cerut sa fie eliberat, pentru ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

22 Octombrie 2014 - Doua firme IT din Cluj sunt in topul celor mai dinamice firme din Europa Centrala

Doua firme de IT din Cluj-Napoca au fost incluse in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50, care include cele mai dinamice companii din Europa Centrala.

22 Octombrie 2014 - Cocalarul cu BMW loveste si la Dej! A blocat jumatate de strada si apoi a ZAMBIT

Un cocalar cu masina de lux a parcat pe strada 22 Decembrie 1989 din Dej, blocand jumatate de drum.

22 Octombrie 2014 - Fost presedinte al "U" Cluj, urmarit penal de procurorii DNA intr-un dosar disjuns din "Valiza"

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fotbalistul Anton Dobos, un fost presedinte al Universitatii Cluj, supectat intr-un dosar disjuns din

22 Octombrie 2014 - Echipajul de la Ambulanta Cluj si flagrantul cu bani marcati cu mita din Piata Marasti

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Cluj, solicitat prin 112 la un caz in Piata Marasti, a ajuns subiect de "investigatii" fara sa vrea.