"Nu va mai ia nimeni in serios". Casa Aurarului, scoasa la vanzare de aproape un an, antreprenori agasati de "oferta unica de 2 milioane de euro"

Miercuri, 27 Martie 2024, ora 18:36
54 citiri
Casa Aurarului, un monument istoric, din secolul al XVIII-lea, din Cluj, a fost scoasa la vanzare de aproape un an. In conditiile in care proprietarul nu a reusit sa o vanda la pretul exorbitant de 2 milioane de euro, un agent imobiliar a apelat la o strategie de "marketing" care i-a enervat pe membrii unui grup de antreprenori.
Anul trecut Casau aurarului, o cladire construita in urma cu circa 300 de ani, situata in centrul Clujului, pe strada I.C. Bratianu, a fost scoasa la vanzare cu 2,1 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.