Fostul idol din Gruia anunta revenirea la CFR Cluj: "Acum nu s-ar bate nici la promovare in Serie B!". O poveste cu kurtos kalacs!

Duminica, 17 Mai 2020, ora 12:11
47 citiri
Fostul aparator al "feroviarilor" afirma ca nu se gandeste la retragerea din cariera de fotbalist profesionist. Ba mai mult, a urmat deja cursurile pentru a deveni director sportiv, visand sa revina la CFR Cluj.

"Joc la o echipa unde il ajut pe un prieten si nu am de gand sa ma las in curand, sunt ok. Eu as vrea sa fiu director sportiv. Am facut deja un curs si asta mi-as dori, dar nu stiu ce o sa fie in viitor. Si in Romania mi-as dori! Am mai tinut legatura cu cei de la CFR Cluj, am vorbit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.