Ambasadorul Romaniei in Finlanda asigura ca toate scrisorile copiilor au ajuns la Mos Craciun: "Am vorbit cu mosul, care stia multe despre Romania"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 18:43
48 citiri
"Am vorbit cu mosul, care stia foarte multe lucruri despre Romania, spunea ca in tara noastra oamenii sunt veseli si prietenosi, si mi-a zis ca a primit toate scrisorile de la cei mici si sa le transmit ca va veni sa le lase sub brad daruri, dar numai dupa ce ei vor adormi". Ambasadorul Romaniei spune ca Finlanda stie sa traiasca tot timpul anului din turism, dar iarna se intrece pe sine. A strabatut tara in lung si-n lat si pe oriunde a trecut a dat de locuri magice: unii fac decoratiuni de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.