Carla's Dreams, in concert la Constanta, la o zi dupa lesinurile in serie din Neamt. Prezentator: "Daca cineva se simte rau, avem medici pregatiti"

Sursa: Adevarul
Sambata, 21 Mai 2016, ora 17:31
52 citiri
Concertul trupei Carla's Dream s-a desfasurat cu masuri speciale de precautie, dat fiind incidentele petrecute cu o zi inainte, la spectacolul similar din Piatra Neamt. Noua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale vineri seara, deoarece ce li s-a facut rau la concertul sustinut de trupa Carla's Dream dintr-un mall din Piatra Neamt.
Membrii trupei au oprit concertul din cauza temperaturii ridicate si a anuntat ca va da mall-ul organizator in judecata. "Nu vom mai canta nicaieri in aceste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.