Marturisirea unei lipovence: "De Craciun, dorurile se indreapta spre casa. Am crescut intr-un sat unde iarna avea gust de turturi rupti de pe streasina"

Sursa: Adevarul
Marti, 08 Ianuarie 2019, ora 16:04
44 citiri
Naty Danila Popescu, o lipoveanca nascuta si crescuta intr-un sat din Delta Dunarii, a transmis public cel mai emotionant mesaj in ajun de sarbatorile de iarna pe stil vechi. "In Ajun de Craciun, toate gandurile si dorurile se indreapta spre casa. Eu am crescut la tara. Intr-un sat de lipoveni unde primavara mirosea a flori de tei, de salcam, de liliac, de stanjenei, a apa de Dunare si avea gust de cirese de mai, de raci si guvizi si de apa rece de fantana. Unde primavara incepea cu varuitul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.