Set de reguli anuntat de BOR: Varstnicii sunt rugati sa nu vina la slujbele publice. Spovedania se va face la 2 metri fata de preot

Sursa: Telegraf
Vineri, 15 Mai 2020, ora 11:03
36 citiri
De asemenea, s-a stabilit ca la slujba de cununie si la cea de botez pot participa maximum 16 persoane, regula care se va aplica si in cazul inmormantarilor.

Oficialii BOR recomanda evitarea atingerii sau sarutarea icoanelor, iar respectul pentru ierarh si preot se va arata printr-un gest de inclinare a capului.

Referitor la redeschiderea cimitirelor, oamenii trebuie sa respecte regulile de distantare de doi metri, cu exceptia membrilor unei familii sau cei care traiesc impreuna in aceeasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.