Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si-a suspendat temporar activitatea. Care e situatia la Constanta (document)

Vineri, 05 Ianuarie 2018, ora 21:15
76 citiri
Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti a anuntat ca din data de 4 ianuarie a.c. si-a suspendat temporar activitatea. Intr-un comunicat postat pe siteul oficial, DJST Bucuresti precizeaza ca, din pricina salariilor mici, nu mai reuseste atragerea de noi angajati pe posturile vacante, situatie in care "va anuntam cu regret ca institutia noastra in domeniile sport si tineret isi va exercita strict doar atributiile de indrumare si consiliere pana la ocuparea OBLIGATORIE a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.