Rugbystii de la Tomitanii au cedat in semifinala Cristian Cojocaru - "Am gresit si ne-au taxat. Experienta si-a spus cuvantul"

Marti, 21 Mai 2019, ora 05:12
49 citiri
Gratie clasarii pe locul cinci la finele sezonului regulat al SuperLigii (esalonul de elita al rugby-ului romanesc), echipa constanteana Tomitanii si-a castigat dreptul de a juca semifinala din play-out pe teren propriu, contra ocupantei pozitiei a opta (ultima), Universitatea Cluj.

Avantaj asadar pentru Tomitanii, care parea pe drumul cel bun catre clasarea la finalul SuperLigii pe locul cinci, cu atat mai mult cu cat reusise mai multe rezultate si evolutii bune in ultimul timp, avand trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.