Dumitru Dragomir: "Decizia e frectie la picior de lemn! Craiova nu poate juca nici in Liga 1, nici in Liga B! Are datorii de milioane"

Luni, 25 Iunie 2012, ora 13:48
134 citiri
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a comentat decizia Curtii de Apel, care a suspendat dezafilierea Universitatii Craiova, dictata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. Acesta sppune ca indiferent de decizia data astazi Universitatea nu poate juca in Liga 1, dar nici in Liga B pentru ca nu a primit licenta.

"Pentru noi, codul penal este regulamentul sportiv. Noi judecam dupa un regulament dat de FIFA si UEFA. Justitia in Romania este suprema pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.